✞ 𝔟𝔦𝔱𝔱𝔢𝔯𝔰𝔴𝔢𝔢𝔱 𝔱𝔯𝔞𝔤𝔢𝔡𝔶 ✞

Ännu en helt vanlig dag.

Idag är det en ganska bra dag. Här sitter jag och lyssnar på Ed Sheeran. Idag har det egentligen inte hänt så mycket. Gick upp vid 12:40 och lite senare åt jag en pan pizza och chokladpudding med grädde. Nu sitter jag och lyssnar på musik. Funderar om jag ska spela The sims 4 idag. Ingen ångest eller oro idag heller. Det känns bra. Jag hoppas ni alla mår bra idag.
 

My brain is 80% song lyrics. The other 20% is useless facts about band members.

Twenty One Pilots |-/
Twenty One Pilots |-/ by sour-lemonade featuring a mesh bag

Något som får mig att le

Det är tur att vi har saker här i livet som får oss att le. Tänk om vi inte haft det. Det är så mycket här i livet som kan få mig att mycket bättre. Musik är något jag lyssar på varje dag för att få mig på andra tankar. Just nu kan jag inte sluta le åt serien SKAM. Jag älskar den och har blivit helt besatt. Jag tittar och läser om SKAM både på Instagram och Tumblr. Tittar även på vidoes på Youtube. Tittar just nu på 2:a säsongen för andra gången. Jag hörde talas om serien för första gången på Twitter när en hel del svenska youtubers twittrade om det. Jag började aldrig titta på den då. Vet inte varför. Nu i januari bestämde jag mig för att titta på den och jag ångrade att jag inte började titta på den tidigare. Men bättre sent än aldrig. Jag har precis ätit middag och nu ska jag lyssna på musik och fortsätta se SKAM senare.