✞ 𝔟𝔦𝔱𝔱𝔢𝔯𝔰𝔴𝔢𝔢𝔱 𝔱𝔯𝔞𝔤𝔢𝔡𝔶 ✞

“Yep, you still have no notifications”

Jag har verkligen ingen. För jag är så dålig på att skaffa vänner. Jag hade några fram tills jag var runt 15 år, sedan flyttade vi. Så pass långt bort att jag inte kunde träffa dem mer. Efter det fick jag bara 1 vän, som nu känt i över 10 år. Nu kan inte vi heller träffas mer, för jag har flyttat ännu en gång så långt bort att vi inte kan träffas. Detta händer mig. Nu är jag utan några vänner alls (irl). Jag har inte hunnit skaffa nya vänner eftersom jag inte träffat folk och inte jobbar än. Att bara ha en nära vän som man inte kan umgås med längre är jobbigt. Jag känner mig verkligen ensam. Hoppas det vänder snart igen. Alla har så många vänner och har så många att smsa och snapchatta med. Här sitter jag med ingen alls. Det är mitt liv det i ett nötskal.
 
Det är dock ganska härligt att vara för sig själv om man valt det själv. Det är hemskt att vara ensam om man inte vill det. När man inte själv valt det.
 
Hoppas ni har en trevlig fredag. Jag har haft en bra dag 💕💕💕
 
Bild från We Heart It.

“All the sadness inside me melted away like I was free”

I found what I'd been looking for in myself
Found a life worth living for someone else
Never thought that I could be, I could be
Happy, happy
 

“Life has a hopeful undertone”

Vet ni, det är en positiv dag idag. Det känns bra idag, jag är glad. Det har inte varit för varmt idag, det har regnat och solen har varit bakom molnen. Jag är nöjd med bloggdesignen och jag känner mig bara allmänt bra. Hoppas det håller i sig ett tag. Pengarna har i alla fall kommit in på kontot, så idag var jag handlade. De hade äntligen köpt in fler än bara en sort av Billys pannpizza. Den som heter Chili Cheese och är så himla god. Kommer äta en till lunch imorgon. Jag är så onyttig.
 
Jag vet inte vad jag hade tänkt göra mer idag än att bara sitta vid datorn. Att vara på bra humör är ju alltid nice. Jag tror bara att jag ska kolla på spelvideos på Youtube nu. Kanske ska jag sitta framför tvn ikväll.
 
🌸☀️🌸☀️🌸
 
Bilder från We Heart it.