✞ 𝔟𝔦𝔱𝔱𝔢𝔯𝔰𝔴𝔢𝔢𝔱 𝔱𝔯𝔞𝔤𝔢𝔡𝔶 ✞

“everything is totally okay, I just need to get hit by a car”

Jag känner mig rätt ledsen ikväll av ingen anledning alls egentligen. Känner mig nedstämd och värdelös. Jag tror att en av de största anledningarna till min ångest och nedstämdhet är min räddsla. Att ingenting kommer bli bättre och att jag kommer ha det så här för resten av mitt liv. Kommer vara ensam och utan vänner för alltid. Känner mig inte alls positiv under vissa perioder. Liksom om det alltid kommer vara så, vad är då meningen? Det känns inte som det finns någon mening med någonting.
 
Vet ni vad det jobbigaste är? När folk säger "det kommer bli bättre". Ja, men när? Så jävla jobbigt också när folk i t ex skolan sa "du måste ta för dig". Det är inte så himla lätt. Jag kunde bara inte det. När jag var i skolan var det som om jag tappade min talförmåga. Jag var en helt annan person i skolan och när jag kom hem blev jag en helt annan, kunde jag prata, skrika, vara arg, glad och helt enkelt vara mig själv. Jag måste haft någon form av socialfobi/socialånget när jag var 5-6 år när jag började skolan, för jag var likadan redan då. Jag har alltid haft svårt med jämnåriga. Snälla, säg att jag inte är den enda.
 
Jag måste bara hålla humöret uppe och tro på att det finns kompisar för mig där ute. Som kommer att gilla mig för den jag är. Som gillar mig även om jag lite konstig.
 
Det där var nattens tankar. Peace out ✌🏻🌸🌸🌸
 
Bild från We Heart It.

Kommentarer
☾ Postat av: R & S ☽

Känner alltid igen mig så himla mycket i din blogg, i dina texter. Jag har också svårt med jämnåriga och känner igen mig i inlägget ovanför också. Du är inte ensam med att känna och vara såhär.. det är jobbigt men ändå lite skönt att veta att man inte är ensam om det.

Svar: Tack för dina fina kommentar <3 Sant, det är jobbigt, men det känns lite bättre när man vet att man inte är ensam.
✞ bittersweet tragedy ✞

2018-04-23 @ 14:14:50
URL: http://winterbones.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: