✞ 𝔟𝔦𝔱𝔱𝔢𝔯𝔰𝔴𝔢𝔢𝔱 𝔱𝔯𝔞𝔤𝔢𝔡𝔶 ✞

“i wish i was as pretty as my blog”

Jag vet inte vad jag ska göra åt mitt temperament här hemma. Varför blir jag så arg och sur? Kan jag sluta ta åt mig av minsta lilla? Kan jag sluta bli ledsen för ingenting? Allt det där tar verkligen på mina krafter. Jag vet alla i hushållet ogillar det. De säger att jag ska lugna ner mig, men det blir inte bättre för det. Jag försöker att få dem att förstå. Det är ju bara mitt eget fel att de blir arga på mig, därför är det mitt eget fel att jag blir ledsen av vad de säger. Varför denna ilska? När jag bor själv blir det aldrig så och jag är inte så här mot någon annan. Bara mot dem här hemma. Jag förstår inte. Vad är mitt problem? 
 
Jag börjar bli tokig, måste flytta hemifrån snart. Klarar inte vad det här. Måste få komma bort här ifrån. Jag mår bara dåligt att att bli arg och ledsen för ingenting, jag får ångest direkt. Jag går då in på mitt rum och stannar där. Tar ett tag för dessa känslor att försvinna. Ibland blir det verkligen alldeles för många känslor på en och samma gång.
 
Just nu går jag mår i alla fall. Det är inte lika varmt idag och det har regnat. Så skönt tycker jag. Gillar ni regn, eller vill ni bara ha sol? ☀️💧☀️💧☀️
 
Bilder ifrån We Heart It.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: