✞ 𝔟𝔦𝔱𝔱𝔢𝔯𝔰𝔴𝔢𝔢𝔱 𝔱𝔯𝔞𝔤𝔢𝔡𝔶 ✞

“You fear death, but don't live life”

Där jag bor snöar det väldigt mycket. Det slutar inte och det brukar inte vara så mycket snö här där jag bor. Det är bra med mig faktiskt. Jag gick upp sent som vanligt, mådde bra, spelade sims 4 och nu sitter jag och bloggar. Jag ska kanske spela lite mer sims snart. På den här bloggen skriver jag som sagt mest om mina känslor när jag behöver skriva av mig, det händer mest när jag inte mår bra. Jag kanske inte skriver så mycket nu, men kommer tillbaka då och då.
 
Bild från We Heart It.

“We were born to be real, not perfect”

Jag har faktiskt haft det riktigt bra de senaste dagarna. Något av det som orsakat min ångest är borta nu. Jag mår mycket bättre nu, men man vet ju aldrig. Det är ju skönt att en liten del av min ångest är borta. Jag är fortfarande jättenervös inför att börja jobba igen, mest på grund av att jag har problem med min sömn och att gå och lägga mig i rätt tid. Jag hoppas i alla fall att jag lyckas och att allt blir bra. Det har inte hunnit hända så mycket idag än. Jag vaknade vid 12. Nu väntar jag på att det är middag. Jag får väl kolla på Youtube så länge.
 
Bild från We Heart It.

Hemsk natt

Natten till idag var inte en bra natt. Jag låg och tittade på en tv-serie och jag kände den värsta av ångest man kan känna. Jag vet inte om det är en panikattack, men det var en stark ångest. Jag ville seriöst dö då. Frågan är varför jag känner en sån panik ibland. Jag lyckades lugna mig efter en stund. Jag såg någon film sedan på Netflix. Idag är det mycket bättre. Usch, vad jobbigt det var i natt. Jag åt lunch för en stund sedan, nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra.
 
Bild från We Heart It.