✞ 𝔟𝔦𝔱𝔱𝔢𝔯𝔰𝔴𝔢𝔢𝔱 𝔱𝔯𝔞𝔤𝔢𝔡𝔶 ✞

Glad Påsk 💛

Hur var er påsk? Jag har det väldigt mysigt. Jag har ätit mycket godis och det var gott. Jag mår ganska bra. Det är mycket som går bra nu, men man kan inte veta när allt går åt helvete igen. Just nu känns allt bara bra. Inget för tillfället känns jobbigt eller tungt. Det skulle i så fall vara att jag känner oro för hur det ska bli med sömnen när jag börjar jobba. Då brukar jag få svårare att somna, annars känns allt bra. Jag försöker inte tänka så mycket på det. Innerst inne gror ju fortfarande ångest och kan komma fram när som helst. Lyckan är ju som sagt aldrig riktigt närvarande. Jag har snarare stunder som är dåliga och stunder som är mindre dåliga. Ärligt, så är det ingen som vet om det. Alla tror nog att allt är bra. Bara ett fåtal vet om min ångest och hur jag känner mig. Jag vet att jag borde berätta, men inte än. Jag är inte redo. Jag längtar så tills jag har ett eget boende, så att jag kan ta mig psykiatrin själv. Just nu bor jag för långt bort och måste ta en buss. Jag ville hellre bo nära, så jag kan kan gå dit. När jag har en egen lägenhet, då kan jag i lugn och ro gå dit och gå fler utredningar. Nu ska jag äta choklad och kolla på Weheartit och sedan se på en serie på Netflix.
 
Bild från We Heart It.

“Don't lose hope. You never know what tomorrow will bring”

Jag har haft så ont i huvudet de senaste timmarna, så jag har bara legat i sängen och kollat på Viaplay (på surfplattan). Jag har i för sig suttit framför datornen en stund nu. Det är dags att gå och lägga sig strax och fortsätta titta på något, vet inte vad än. Lyssnar på musik nu och blev på väldigt bra humör. Känslorna och humöret är stabilt och ingen ångest för tillfället.
 
Bild från We Heart It.

En helt okej dag, men hade kunnat vara lite bättre

Det var en helt okej dag, men jag grät idag för jag blev så ledsen och arg. Jag vill inte prata om varför, det är personligt. Kan säga att det handlar om att jag känner att ingen vill lyssna på mig och det känns som ingen bryr sig. Mamma gjorde mig lite glad i alla fall när hon ville prata med mig. Hon ville ha lite tips på någon roligt spel till sin surfplatta, så vi att och spelade en stund i vardagsrummet. Jag blev glad igen, så det är bra igen. Annars har dagen varit bra. Snart är det påsk, det ska bli mysigt.
 
Bilder från We Heart It.