✞ 𝔟𝔦𝔱𝔱𝔢𝔯𝔰𝔴𝔢𝔢𝔱 𝔱𝔯𝔞𝔤𝔢𝔡𝔶 ✞

Hoppas på att det den här veckan blir bra

Jag vill berätta att igår mådde jag så dåligt, ångesten var tung och det det gjorde så där ont i magen och i brösten som det gör när man har ångest. Var nära att få panikångest också. Det har varit så de senaste två dagarna av en speciell anledning, men nu börjar det äntligen gå över. Det känns fortfarande lite jobbigt, men jag är okej nu. Mina känslor är mer under kontroll idag, vilket är bra. Jag har köpt en Pucko idag och mannafrutti som jag ska äta ikväll (jag har dock redan druckit min Pucko 😂). Jag har uppdaterat Sims, så jag ska spela nu en stund var det tänkt.
 
Klockan är redan över 19, den här dagen har gått fort. Hoppas ni har haft en jättebra helg 😊🍃🌸☀️

“Flowers do not bloom without a little rain. Everything has it's purpose, even pain”

Hej! Hoppas ni alla mår bra (om någon nu skulle läsa det här). Jag vill bara säga att jag har tagit bort kommentarer, men det är inte för att jag inte vill ha kvar dem, utan när man såg mitt svar så såg man också mitt namn. Det vill jag inte ha med här på denna bloggen. Vet inte varför det blev så.
 
Idag vaknade jag på bra humör. Jag vaknade utvilad och pigg. Solen skiner och det var jätteskönt med en promenad. Där gick jag och lyssnade på musik. Den här dagen är bra tack och lov. Musik gör mig så glad. Ibland kan allt kännas så mörkt, men idag är jag glad att jag mår bra. Jag ska äta en god middag och dricka cola och har en bra bok att läsa. När det känns bra är allt fantastiskt, men börjar bli trött på att ha det så här, att det går upp och ner. Jag måste verkligen så fort jag flyttar hemifrån boka en tid för att reda ut om jag har fler diagnoser, vilket jag är väldigt säker på att jag har. Just nu vill jag inte tänka på det. Vill bara hitta en bostad och börja på mitt jobb. Sedan tar jag tag i det. Jag ska göra ett inlägg där jag sammanfattar vilka diagnoser jag tror att jag har.
 
Det hade varit så skönt med regn just nu. Det är så varmt... ☀️☀️☀️
 
Gif från We Heart It.

“I get that you don't want to be with me, I wouldn't choose me either”

Jag kan inte fatta att jag sjunkit så här lågt. Det blir fan bara värre för varje år som går. Vad är det för fel på mig? Varför kan jag inte klara något alls? Jag är så ensam... Jag gömmer mig bakom ett skal. Jag vet inte ens själv hur jag mår längre. Jag känner bara ingenting och jag vet inte längre vad jag ska ta mig till. Jag är tom. Jag är bara en förvirrad själ som fastnat i denna kropp. Något som faktiskt håller mig kvar är hoppet om att det blir bättre så fort jag flyttar hemifrån. Blir det inte bättre då vet jag inte vad jag gör. Måste prata med någon. Är rädd att sjunka ännu djupare. Är rädd. Håller hoppet uppe. Ljuset finns någonstans där ute, jag bara måste hitta det. För som sagt, hoppet är det sista som lämnar oss. Nä, nu får jag avsluta detta lite mer positivt. Jag ska fortsätta nu att titta på en tv-serie och glömma bort verkligheten för en stund. För om det finns något som gör mig riktigt glad så är det en riktigt bra tv-serie eller något riktigt bra på Youtube.
 
Jag har inte skrivit på typ en vecka. Jag var glad och mådde okej, men nu är allt typ skit igen 🥀🥀🥀