✞ 𝔟𝔦𝔱𝔱𝔢𝔯𝔰𝔴𝔢𝔢𝔱 𝔱𝔯𝔞𝔤𝔢𝔡𝔶 ✞

“Flowers do not bloom without a little rain. Everything has it's purpose, even pain”

Hej! Hoppas ni alla mår bra (om någon nu skulle läsa det här). Jag vill bara säga att jag har tagit bort kommentarer, men det är inte för att jag inte vill ha kvar dem, utan när man såg mitt svar så såg man också mitt namn. Det vill jag inte ha med här på denna bloggen. Vet inte varför det blev så.
 
Idag vaknade jag på bra humör. Jag vaknade utvilad och pigg. Solen skiner och det var jätteskönt med en promenad. Där gick jag och lyssnade på musik. Den här dagen är bra tack och lov. Musik gör mig så glad. Ibland kan allt kännas så mörkt, men idag är jag glad att jag mår bra. Jag ska äta en god middag och dricka cola och har en bra bok att läsa. När det känns bra är allt fantastiskt, men börjar bli trött på att ha det så här, att det går upp och ner. Jag måste verkligen så fort jag flyttar hemifrån boka en tid för att reda ut om jag har fler diagnoser, vilket jag är väldigt säker på att jag har. Just nu vill jag inte tänka på det. Vill bara hitta en bostad och börja på mitt jobb. Sedan tar jag tag i det. Jag ska göra ett inlägg där jag sammanfattar vilka diagnoser jag tror att jag har.
 
Det hade varit så skönt med regn just nu. Det är så varmt... ☀️☀️☀️
 
Gif från We Heart It.

Kommentarer
☾ Postat av: Angelica Wåhlin ☽

Det där med att ditt namn syns ska gå att ändra i inställningar. Du får ändra namnet helt då från ditt riktiga till t.ex ditt bloggnamn :)

Svar: Ja, det har jag gjort nu också :D Det ändrar dock inte namnet på tidigare svar. Det var därför jag tog bort dem :)
✞ bittersweet tragedy ✞

2018-05-18 @ 19:06:02
URL: http://angelicawahlin.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: